(Consumenten) elektronica nieuwsoverzicht

JVC komt met nieuwe 4k laser projector: D-ILA BLUEscent

In een niet al te veel zeggende video heeft JVC bekend gemaakt dat ze op de IFA – begin september 2016 – een nieuwe projector gaan introduceren: de D-ILA BLUEscent.

BeoVision 14: 4k tv in Bang & Olufsen design

Bang & Olufsen is met name bekend om haar aandacht voor het ontwerp van audio/video apparatuur – en de nieuwe BeoVision 14 televisie past daar weer uitstekend tussen.

Review: Sony VPL-VW520ES 4k HDR projector

Na een redelijk overvloedige hoeveelheid 4k televisies beloven de belangrijkste fabrikanten dat er ook op het gebied van 4k projectie concurrentie gaat komen.

Sonos 6.3: iOS verbeteringen en hogere kwaliteit Napster

Bij Sonos hebben met versie 6.3 hun software weer een stukje handiger gemaakt. Met name iOS gebruikers zullen blij zijn met deze update – maar ook Napster klanten profiteren.

Gerucht: Netflix gaat offline kijken mogelijk maken

Netflix gaat misschien een ‘download’ optie toevoegen aan haar dienst. Daarmee wordt het mogelijk om zonder internetverbinding toch content te kijken van de grootste streamingdienst ter wereld.

De beste Netflix tv’s voor 2016

Voor de optimale Netflix ervaring heeft de video-streaming dienst een eigen keurmerk: Netflix Recommended TV.

Porsche 911 soundbar – gemaakt van een originele 911 uitlaat

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van het fascinerende geluid van een Porsche is er de 911 Soundbar, gemaakt uit de twin-uitlaat en demper van een Porsche 911 GT3.

Apple Music in beta op Sonos

Apple Music is vanaf nu beschikbaar voor Sonos gebruikers. De iOS, Android, Mac en Windows apps zijn nu allemaal in staat om muziek te streamen vanaf Apple Music.

Soundcloud nu ook op Raumfeld multiroom

Voor gebruikers van Raumfeld wordt de muziek-keuze nog een stuk verder geopend door de integratie van Soundcloud in haar multiroom systeem.
https://AVblog.nl/wp-content/uploads/2015/12/raumfeld-soundcloud-300x181... 300w" sizes="(max-width: 750px) 100vw, 750px" />

Bang & Olufsen Play A6 – draadloze luidspreker met een bijzonder uiterlijk

Bang & Olufsen heeft op de IFA in Berlijn haar nieuwste draadloze luidspreker geïntroduceerd: de BeoPlay A6. De luidspreker heeft een knik in het midden- maar dit heeft een reden.

Inhoud syndiceren